Hej, november

Billederne er taget om eftermiddagen den 1. november, mens det støvregnede. Jeg brugte den gamle 50 mm f/1.7 fra Minolta igen denne gang. :-) Det er skønt endelig at kunne se mine egne fremskridt med blomster-/naturfotografering, men der går nok lang tid, før jeg bliver helt tilfreds (hvis det nogensinde sker)… :-D
Jeg er også begyndt at bruge min tumblr igen, hvor jeg lægger billeder ud, der ikke vil komme ud her på siden – og så vil jeg også begynde at lave GIF’er; bare for besværets skyld… den er ret tom lige nu, men jeg håber på at kunne fylde på den jævnligt, huhu.

This entry was posted in Blomster, Efterår, Natur. Bookmark the permalink.

2 Responses to Hej, november

  1. Cathrine says:

    Jeg misunder lidt dit kamera og dit objektivs evne til at lave den fantastiske baggrund! Min baggrund bliver altså ikke helt sådan…;) flotte billeder!!!!

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>