Vindueskarmen

I går tog jeg nogle billeder af Line til hendes nye blog. Billede nr. 1 er blevet brugt til hendes header-billede efter en beskæring, og efter en overskrift var blevet smækket på (af mig). Vi tog også mange andre billeder til hendes design, som jeg har lavet. Det er første gang i laaaang tid, jeg har lavet noget mere “grafisk” – og ikke bare lavet layouts til mine egne sider. :-) Portrætterne ovenfor er taget med min 16-50 mm f/2.8, og der er brugt naturligt lys + min reflektor.

This entry was posted in Hverdag, Line, Portrætter. Bookmark the permalink.

3 Responses to Vindueskarmen

 1. Karoline says:

  okay lyder sikkert som et creep! Men du er en virkelig god fotograf og jeg er helt vild med det design du har lavet på Line Sørines blog! Tænkte på om du kunne hjælpe mig, da jeg ikke selv er den bedste til at lave fede layouts og sådan. Synes selv mit er vildt kedeligt så ja.. det var bare det! Bare kontakt mig via mail eller noget ja :)

 2. Cathrine says:

  Du har altid været en ret stor inspirationskilde for mig, Piple. Jeg har svært ved at finde min stil, mens jeg overhovedet ikke har svært ved at finde stilen i dine billeder. :D

  • Anna says:

   Hæhæhæ, tak, din Pølle! :-D det skal nok komme. Jeg kan da godt se, når det er dine billeder… tror bare, at alle har en “stil”, for det er jo individuelt, hvad man godt kan lide. Og dine billeder er altså bare så flotte!! Hihi, Line siger også, hun tydeligt kan se, når det er mine billeder! Har prøvet at imitere andre, fordi deres måde at redigere på var 100 gange sejere end min (syntes jeg), men det gik ikke. Jeg ender altid op med at lave det, der er “typisk” for mig! det er svært at lade være. Så du skal nok finde din “stil” snart; jeg tør vædde med, den vil vise sig på din rejse (som jeg misunder)!!

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>