Påskemusen

Et par portrætter af min bedste veninde (og trofaste model gennem snart 6 år), Line, taget midt i marts i år. Vi ville lave en påske-inspireret makeup, og det var egentlig meningen, den skulle have været vildere, end den blev til, men pastelfarverne går meget godt til Lines prinsesseværdige værelse. Vi sad i hendes seng, da vi tog billederne, og lyset var ved at slippe op, men vi nåede heldigvis at få et par skud i kassen alligevel! :-) Da jeg tog billederne, brugte jeg min 35 mm f/1.8 og gjorde brug af den smule naturligt lys, der kom ind gennem vinduet + min reflektor.

This entry was posted in Beauty, Indendørs, Line, Portrætter. Bookmark the permalink.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>